Hva er helsemålene dine etter overvekts-operasjonen?

BariBuddy hjelper deg å nå dem!

25.000 brukere | 13 registrerte klinikker | Bedre vitaminresultater

Derfor skal du laste ned appen

Ensom er ikke alltid sterk

Det finnes ca 100 000 vektopererte bare i Sverige som deler erfaringer med deg. BariBuddy er samlingsstedet for dere til å motivere, utfordre og oppmuntre hverandre.

Lag deg rutiner og hold fast ved dem

Våre data viser at opprettholdelse av gode rutiner etter en vektoperasjon er bedre hos dere som bruker BariBuddy enn hos dem som ikke gjør det. Ta del i oppskrifter, våre klinisk ernæringsfysiologers og legers svar på vanlige spørsmål og mye mer. 

Vy från baribuddy vem går längst

Utfordre deg selv og andre

Hva med å nå delmålet ditt? Klarer du å ta vitaminene dine 30 dager på rad? Bli med på utfordringene i BariBuddy og følg fremgangen din over tid. 

Vekt og mål

Du kan selvfølgelig registrere vekten og kroppsmålene dine i BariBuddy, men kanskje enda viktigere – helsemålene dine. Kunne knyte skoene, kjøpe klær i alle slags butikker eller orke å leke mer med barna dine?

Hold styr på alt som gjelder overvektsoperasjonen din

På oppslagstavlen i appen holder vi deg oppdatert på den nyeste forskningen, forelesninger, bokutgivelser, eventer og mye mer. BariBuddy blir din måte å holde deg «up-to-date».

Vitaminreisan

Studier viser at det ofte er vanskelig å ta vitaminene sine hele livet. Det vil vi forandre. Ved å klikke på det rosa vitaminikonet vil du bli møtt av god motivasjon fra herlige og glade Buddys.

Vy från baribuddy antal steg

Vitenskapen bak appen

Vi som har utviklet BariBuddy er fan av vitenskap! Hvordan kan øke etterlevelsen av nye vaner og rutiner etter en slankeoperasjon? Sammen med teamet vårt designer vi BariBuddy utfra forskning og dokumentert erfaring.