Hjelp & support: +46-31 33 34 433

Markedets beste vitamin- og mineraltilskudd levert hjem til deg uten kostnader med fortolling!

Hva er BariBuddy

BariBuddy er appen som er utviklet av oss sammen med lege og ernæringsfysiolog for å gjøre livet enklere for deg som er overvektsoperert. Idag finnes appen på svensk, engelsk og arabisk. Den kan lastes ned gratis fra App Store og Google Play.

Hvorfor skal jeg laste ned BariBuddy

Tanken med BariBuddy er at den skal være din beste venn etter din operasjon. BariBuddy sender påminnelser om alle de rutinene som du må huske på etter operasjon, som å spise, drikke, ta vitaminene dine, og bevege deg. Appen innholder også oppskrifter tilpasset du ulike fasene etter operasjon (flytende kost/moset mat). Du finne en utførlig FAQ-del med spørsmål som handler om alt fra selve kirurgien, til mat og ernæring, psykologi og gode tips på veien. I appen kan du også ta tiden på hvor fort du spiser, registrere vektutvikling og føre dagbok over inntak av mat og drikke samt hvordan du har det. Alt du registrere kan sammenstilles i en rapport som du kan dele med din behandler.

Klinikker i BariBuddy?

Som klinikk/sykehus som utførere overvekstoperasjoner kan man få en kliniktilpasset versjon av appen. Det innebærer at man får sin egen logo i appen, sine egne kontaktopplysninger, medinske påminnelser (som ikke finnes i øvrige versjoner), og man kan validere all informasjon i appen slik at den stemmer overens med klinikkens egne råd.

Idag er seks klinikker i Svergie tilsluttet BariBuddy:
GB Obesitas Skåne
CFTK
Aleris Obesitas Skåne
Aleris Obestias Stockholm
NCK Nordiskt Centrum
Metabolt Center (Calanderska)