Hjelp & support: +46-31 33 34 433

Markedets beste vitamin- og mineraltilskudd levert hjem til deg uten kostnader med fortolling!

Baricol® Complete abonnement

Enkeltprodukter

  • Baricol® Complete Prøvepakke

    69 kr
    Kjøp

Hvordan fungerer det å abbonnere på Baricol® Complete?

For å gjøre hverdagen lettere for deg, har vi gjort det enkelt for deg å bestille hjem dine produkter uansett var du bor.
1. Velg type og intervall for tilsending
Vanskelig å velge? Her er noen tips til hvordan du kan tenke:
- Nyoperert? Pulver (smaksnøytralt)
- Vanskelig å få i deg nok væske? Brusetabletter (sitrus eller bringebær/aprikos) alternativt Pulver
- Ta vitaminene på farten? Tyggetabletter (jordbær, appelsin eller bringebær/aprikos)
- Blande vitaminene i maten, smoothien eller i drikke? Pulver
- Svelgetabletter? Vent helst til et halvt år etter operasjonen før du velger denne typen
Velg intervall for tilsending. Bestiller du 3 måneders intervall så sender vi ut tabletter/pulver for 3 måneders forbruk. Etter 3 måneder kommer neste forsendelse.
2. Enkel betaling
Med Klarna kan du betale med en gang, senere eller dele opp betalingen. Det er du som handler, så du bestemmer hvilken måte å betale på som passer best for deg. For land som ikke støtter Klarna bruker vi også Stripe.
3. Hjemlevering
Rett i postkassen om du velger pulver eller svelgetabletter med 1-måneds intervall. Ellers kommer forsendelsen til ditt nærmeste utleveringssted for Posten.
4. Fleksibilitet
Du kan enkelt bytte type og smak ved å logge inn på din brukerkonto. Velger du 1-måneds intervall så kan du bytte type hver måned! Har du for mye tabletter hjemme kan du ”snooze” så hopper abonnementet ditt 30 dager frem i tid. Da får du litt ekstra tid til å komme inn igjen i rutinen med å ta full dose hver dag.

Baricol Bariatrics - for ett fortsatt bra liv!

Vår hjertesak

Vi startet Baricol Bariatrics med ett mål i sikte: å hjelpe mennesker til et fortsatt bra liv! Det gjør vi ved å gi våre kunder tilgang til skreddersydde produkter og tjenester av høyeste kvalitet.

Kvalitetsprodukter

Vi leter verden rundt for å finne gode ingredienser av høyeste kvalitet. Produksjonen vår skjer hos nøye utvalgte og sertifiserte fabrikker i Europa. Det betyr at vi kan tilby deg innovative og helsebringende produkter med et innhold som er tilpasset spesielle behov.

Eksperter på helse

Siden Baricol Baritrics ble grunnlagt i slutten av 2014 har våre medarbeidere med solid bakgrunn innen ernæring, medisin og life science jobbet for å lage produkter og tjenester som virkelig gjør en forskjell hver dag i mer enn 10 land.