Hjelp & support: +46-31 33 34 433

Markedets beste vitamin- og mineraltilskudd levert hjem til deg uten kostnader med fortolling!

Få den beste starten på ditt nye liv - med Baricol Complete Pulver

Baricol® Complete pulver er fremstilt for deg som skal gjennomgå en overvektsoperasjon eller nylig er operert.

Startpakken inneholder en måneds forbruk av Baricol® Complete pulver.

Baricol® Complete fins som tyggetabletter, brusetabletter, svelgetabletter og som smaknøytralt pulver og inneholder de vitaminene og mineralene du trenger etter din gastric sleeve eller gastric bypass-operasjon ifølge de nordiske retningslinjene. Baricol® Complete anbefales på sykehus i både Sverige, Norge, Danmark och i flere land i verden forøvrig.

Vår ernæringsfysiolog tipser: slik kommer du igang!

1. To pulversticks per dag er det optimale valget å begynne med etter operasjon fordi det er nøytralt på smak og kan blandes i væske.  Mange blander det i smoothie, yoghurt, eller juice. Du bestemmer med andre ord selv hvordan det skal smake. Pulveret kan blandes i varm mat, feks suppe, men pulveret skal ikke kokes, så tilsett det etter oppvarming. Du kan også blande pulveret i skyr, kesam eller grøt – bare fantasien etter grenser. I BariBuddys oppskriftsdel finner du mer inspirasjon til hvordan du kan blande pulveret.

2. Når du har brukt Baricol Complete pulver i minst to uker kan du åpne prøvepakken og prøve deg frem til din favoritt blant våre ulike smaker og typer tilskudd (tygge-, bruse-, og svelgetabletter)! (har du ikke fått prøvepakke fra din klinikk gi oss beskjed så sender vi deg en). Årsaken til at du skal vente to uker med dette er at mange opplever endret smak og preferanser etter like etter operasjon.

3. Gå eventuelt in på min konto og endre type eller smak. Du kan velge mellom våre brusetabletter, tyggetabletter, vårt smaksnøytrale pulver eller våre svelgetabletter. Alle har samme innhold av vitaminer- og mineraler og kan erstatte standardtilskudd som anbefales fra din behandler. Deretter får du en leveranse Baricol Complete rett hjem med faste intervaller slik at du aldri glemmer å ta dine tilskudd.

Baricol® Complete anbefales ved sykehus

Flere av sykehusene i Sveriges som opererer flest pasienter tilbyr Baricol® Complete som førstevalg etter en gastric bypass eller gastric sleeve-operasjon. Er du usikker, spør gjerne med din behandlende lege eller ernæringsfysiolog om Baricol® Complete er noe for deg, og nøl ikke med å kontakt oss om du har spørsmål. Vi har lege og ernæringsfysiologer i vårt team og de svarer mer enn gjerne på dine spørsmål om våre produkter.