Hjelp & support: +46-31 33 34 433

Markedets beste vitamin- og mineraltilskudd levert hjem til deg uten kostnader med fortolling!

Anbefales av helsevesenet!

Derfor tar vi Baricol etter vår slankeoperasjon!

Baricol Complete har tusenvis av fornøyde kunder i Norden, Storbritannia, på Island og i Midtøsten. Her kan du ta del i noen av våre kunders fortellinger om hvorfor de valgte Baricol.

Derfor velger jeg Baricol® Complete svelgetablett

Louise, Gastric Sleeve-operert 2017
Rett etter min gastric sleeve-operasjon valgte jeg vanlige reseptbelagte vitaminer, men synes det var mye styr med reseptene og noen av de smakte veldig vondt… Så kom jeg i kontakt med Baricol Complete og ble veldig imponert. Det var alt-i-et og jeg behøvde ikke ordne med nye resepter, eller fylle på hele tiden fordi de forskjellige boksene ble tomme. Fin innpakning, smarte forpakninger med akkurat tre dager per brett og fremfor alt; nå får jeg alt-i-et og alt rett hjem i postkassen.

Jeg svelger de ned med morgenkaffen og de glir lett ned. Jeg har de på skrivebordet så det har blitt min morgenrutine når jeg setter igang PCen. På fridager, gjør jeg det mens jeg fikser frokosten. Jeg kommer aldri til å velge noe annet enn Baricol. Her finner du Louise på Instagram.

Derfor velger jeg Baricol® Complete Pulver

Kim, Gastric bypass-operert 2018

For meg har Baricol vært det åpenbare valget allerede før jeg opererte meg. Jeg fikk informasjon om Baricol sine produkter på informasjonsmøtet på klinikken før operasjonen. Jeg likte tanken på et komplett vitamintilskudd som kunne gjøre hverdagen min enklere. Jeg har prøvd de fleste av Baricols produkter, og alle har sine fordeler, men da jeg testet Baricol Complete pulver ble jeg forelsket med en gang. Jeg har litt vanskeligheter med å svelge større mengder etter operasjonen, så nå blander jeg Baricol Complete pulver i juicen eller frokostsmoothien og vipps så har jeg fått i meg alle vitaminer og mineraler jeg trenger for å hva det bra. Det er SÅ enkelt. Dessuten kommer bestillingen rett hjem i postkassen. Jeg er veldig fornøyd og verdiene mine er kjempebra! Her finner du Kim på Instagram.

Derfor velger jeg Baricol® Complete Tyggetablett

Patric, Gastric Bypass operert- 2014

Før gastric bypass-operasjonen min var jeg på mange forelesninger om operasjonen. Der fikk jeg vite at man skulle spise vitaminer hver dag resten av livet og at man ikke kunne ta alle på en gang. Klinikken presenterte også et nytt produkt; Baricol Complete, bare tre tyggetabletter om dagen. Jeg begynte med de “vanlige vitaminene” i ca 1 måned, så ble jeg lei så jeg kontaktet Baricol og startet et abonnement. Jeg har siden da spist tyggetablettene mine. Jeg har boksen ved siden av kaffemaskinen min og tar alle tre med frokosten. Jeg har til og med en alarm på telefonen som minner meg på å ta de om jeg er ute og reiser. Tyggetablettene er veldig gode og alle verdiene mine på topp. Her finner du Patric på Instagram.

Derfor velger jeg Baricol® Complete Brusetablett

Veronica, Gastric Bypass-operert 2018
Den første sommeren som gastric bypass-operert tok jeg ingen vitaminer – det var for mye styr med mange ulike bokser og tider. På Danderyds sykehus fikk jeg tips om Baricol Complete, og siden da har jeg tatt vitaminene mine hver dag og det kjennes mye enklere nå. Jeg begynte med å bestille en prøvepakke, og etter det startet jeg et abonnement og jeg er superfornøyd. Baricol kjennes morsommere å ta, jeg tar begge brusetablettene i vannflasken og har dem med på gymmen, på jobben-ja overalt. Jeg tar begge brusetablettene samtidlig i en vannflaske, som jeg drikker i løpet av formiddagen uansett hvor jeg er. Jeg tar alltid på morgenen og for å huske vitaminene mine har jeg de stående på kjøkkenbenken. Da ser jeg de når jeg lager frokosten og fyller på en vannflaske med 2 brusetabletter, eller tar tyggetabletter eller pulverposer. Uansett hvilken av variantene jeg velger tar jeg hele dosen samtidlig. Her finner du Veronica på Instagram.

Vi tar også Baricol etter overvektsoperasjonen vår!

Mikael, Gastric sleeve, november 2019

Dagen etter Gastric sleeve-operasjonen min så pratet ernæringsfysiologene om at legene skriver ut reseptbelagte vitaminer som skulle spises hver dag resten av mitt liv- og det var mange ulike tabletter. For meg kjennes det ikke særlig forlokkende å behøve å ha kontroll på at man har ny resept når vitaminene begynner å bli tomme. I neste åndedrag så nevnte ernæringsfysiologene Baricol Complete. Alt man behøver i en og samme tablett som man kan ha som abonnement. At jeg kunne få vitaminene mine rett hjem i postkassen. For min del ble det ikke et spesielt vanskelig valg, jeg valgte Baricol Complete tyggetabletter med jordbærsmak.

 

Annika, Gastric bypass, mars 2018

Den 14. mars 2018 hadde jeg en Gastric Bypass på NÄL i Trollhättan. Allerede før operasjonen hadde jeg bestilt en prøvepakke fra Baricol for å se hvordan de var og smakte. Grunnen til at jeg valgte Baricol var at man kunne ta brusetablettene i vannet. Man behøver ikke dele opp tablettene gjennom dagen, eller tenke på at enkelte tabletter ikke skal tas samtidig eller ha en hel haug av vitaminbokser.
Så da jeg kom hjem fra sykehuset så hadde jeg brusetabletter som skulle holde en stund. Husk på at smakspreferansene endres mye i begynnelsen og ikke kjøp for mye av en type med en gang.
Jeg har selv slurvet med vitaminene, da tar det rundt to uker også blir jeg psykisk dårlig og litt senere kommer den fysiske trettheten. Så skaff deg en god rutine og ta vitaminenen dine hver dag. Trenger du hjelp så er teamet på Baricol der med et smil og en hjelpende hånd.

Sanne, gastric bypass, august 2018

For meg var det en selvfølge å teste Baricol da jeg ble informert om produktene på Danderyds sykehus. Jeg ville ha alt-i-et som Baricol tilbyr og som kunne være enkelt å huske på. At man plutselig skulle spise vitaminer resten av livet var også helt nytt. Jeg har rukket å teste alle produkter før jeg kjente at svelgetabletten var den som passet meg best, Jeg tar alle fem før frokosten om morgenen og det er mitt beste tips for å finne en rutine. Den er lett å svelge og gir ingen bismak.

 

Har du ikke testet er det på tide 😊

 

Her finner du Sanne på Instagram.

Bestill din favorit!