For deg som er en del av Baricolfamilien

Ernæringsfysiologen svarer og forklarer

Ved noen anledninger om høsten og våren tilbyr vi deg muligheten til å treffe våre kompetente klinisk ernæringsfysiologer digitalt.
Ofte går man rundt med spørsmål og tanker og Google er den eneste man har å vende seg til. Vårt forslag er at du spør våre klinisk ernæringsfysiologer i stedet!
Sara, Laura, Anneli og Joanna har flere års erfaring med å jobbe med overvektsopererte og svarer gjerne på dine spørsmål.

Glad kvinne gjør tommelen opp i et møte via datamaskin

Slik gjør du det

Du melder deg på til “Dietisten svarar och förklarar” her på hjemmesiden vår. Når påmeldingen er åpen er det et skjema som du fyller i lenger ned på denne siden. I påmeldingen angir du abonnementsnummeret ditt.

Om du har et spesielt spørsmål du ønsker svar på, send det inn i forveien for garantert svar. Du kommer til å få en mail ved påmeldingen, der du kan sende inn spørsmålet ditt. Kommer du ikke på et spørsmål akkurat nå? Ikke noe problem, meld deg på og heng med og hør på svarene til andres spørsmål og tanker.

Neste anledning er våren 2022!

Neste tilfelle av Dietisten svarer og forklarer blir våren 2022! Hold deg oppdatert i våre sosiale kanaler for å se når påmeldingen åpner. Det enkleste er å følge oss på Instagram!

Kvinne ser på mobilen hennes
En person sitter med telefonen sin og ser på nettsiden til Baricol Bariatric

Gå ikke glipp av våre kundeeventer!

Noen ganger i løpet av høsten og våren inviterer vi deg som kunde til våre eventer. I tillegg til å bygge nettverk med andre overvektsopererte får du høre på spennende forelesninger helt kostnadsfritt.