Et alt-i-ett tilskudd med vitaminer og mineraler for deg som har gjenomgått en gastric sleeve eller gastric bypass

Helsevesenet anbefaler Baricol Complete

Carl-Magnus Brodén, lege på GB Obesitas Skåne

Hvorfor Baricol?

Det er alt-i-ett og krever ingen reseptforskrivning. Risikoen med vitaminer på resept er at man som operert ”mistes” av systemet med årene. Man kalles ikke inn til oppfølgingskontroller men må bestille time selv…Til slutt har man glemt det. Og da får man ingen nye vitaminresepter heller.

Hvorfor er det viktig å ta tilskudd?

Man har et dårligere opptak av vitaminer og mineraler livet ut og derfor blir vitamintilskudd ”medisin” for en operert. Men det er en utfordring! Man har det som regel bedre enn noensinne og har kanskje kunnet slutte med sine tidligere medisiner. Dessuten tar det tid før man merker vitaminmangelsykdommene. Så akkurat vitamintilskuddene er nok den faktoren som vi trenger å jobbe mer med enn idag fra helsevesenets side.

Carl Magnus Brodén, VD och läkare GB Obesitas Skåne

Göran Lundegårdh, fedmekirurg

Hvorfor anbefaler du Baricol?

Studier har vist at tilskudd i form av ”alt-i-ett” preparat over tid gir bedre etterlevelse enn flere tabletter. Det som er viktig er at man tar tilskuddet sitt regelmessig resten av livet. Baricol følger de Nordiske retningslinjene vedrørende vitamin- og mineraltilskudd og finnes dessuten i ulike doseringsformer. En observasjonsstudie vi gjorde i Simrishamn viste bedre blodverdier for de som stod på Baricol.

Hva er den største faren ved å ikke ta vitaminene sine?

Om man slurver med tilskuddet sitt løper man en risiko for å utvikle noen form for mangeltilstand, der jernmangel og B12-mangel er vanligst. Over tid har man stor risiko for å utvikle benskjørhet. I en oppfølging av pasienter som jeg gjorde i Norrbotten10 år etter operasjon hadde 80% hatt noen form for mangel og 60% hadde forstadiet til benskjørhet.

Baricol Complete anbefales av

Derfor anbefaler leger Baricol® Complete

Alt i ett produkt

Studier har vist at tilskudd i form av et ”alt-i-ett” preparat over tid gir bedre etterlevelse enn flere ulike tabletter.

Livsviktig for din helse

Hvis man slurver med vitamin- og mineraltilskuddene sine etter overvektskirurgi øker man risikoen for å utvikle mangelsykdommer, der jernmangel og B12-mangel er vanligst. Over tid øker man til og med risikoen for å utvikle benskjørhet!

Erfarne klinisk ernæringsfysiologer

Baricol Bariatrics har høy kompetanse når det gjelder overvektskirurgi med både klinisk ernæringsfysiologer og leger i sitt team. Det kjennes trygt at pasientene stiller sine vitaminrelaterte spørsmål til velutdannet personell.

Baricol Complete vitamin produkter etter gastric sleeve og gastric bypass
Enkelt med abonnement

Baricol krever ingen resept. Risikoen med tilskudd på resept er at man som operert ”mistes” i helsevesenet når man ikke lenger følges av spesialistbehandlingen. Man slipper bryderiet med resept og får tilskuddene hjemsendt regelmessig.

Finnes i flere smaker & sorter

En del pasienter har vanskelig for å svelge tabletter, særlig den første tiden. Derfor er det bra at man kan velge annen formel med eller uten smak.

Skreddersydd for ditt behov

Da helsevesenet begynte å skrive resept fantes det ikke noe tilskudd spesielt tilpasset vektopererte. Idag finnes Baricol og det er skreddersydd etter pasientens behov og nye anatomi!

Derfor tar vi Baricol etter slankeoperasjonen!

Baricolfamilien består av tusenvis av fornøyde kunder som har funnet sin favoritt og sin måte å ta vitaminer og mineraler hver dag. Her kan du ta del i noen kunders fortellinger omkring hvorfor de valgte Baricol.