Hjelp & support: +46-31 33 34 433

Markedets beste vitamin- og mineraltilskudd levert hjem til deg uten kostnader med fortolling!

Hva vi gjør

Baricol Bariatrics er et svensk firma som utvikler produkter og tjenester for overvektsopererte for å fortsatt ha et bra liv etter operasjonen. I vårt team finnes det leger, ernæringsfysiologer og personer med lang erfaring innen legemiddelindustrien.
Vi arbeider også aktivt for økt kunnskap om viktige områder for liver som overvektsoperert. Fremfor alt er vårt arbeid fokusert på å øke tilgjengeligheten for tilpasset vitamin- og mineraltilskudd. Vi arbeider også med utdanningsmateriale, gjennomfører informasjonsbesøk i helsevesenet og arrangerer nettverkstreff og utdanningsseminarer.
For å skape de beste mulighetene for å ha et bra liv etter en overvektsoperasjon jobber vi hele tiden gjennom forskning, kontinuerlig dialog med eksperter og ved å høre på våre kunders behov for å utvikle våre produkter og tjenester.

Vår historie

Helse er det viktigste vi har. En person som er syk ønsker ikke annet enn å bli frisk. Å behandle fedmesykdommen med kirurgi kan vøre starten på en reise for å få helsen sin tilbake - og på den reisen vil vi være med.
kirurgen Göran Lundegårdh og entreprenørene Magnus Hallberg og lvar Larsson ville skape et produkt som var skreddersydd for overvektsopererte. Det var fremdeles sånn at man anbefalte vitaminer og mineralet i en form som ikke var tilpasset overvektsopererte. Grunnleggerne så hvordan en utdatert oppfølging overså sine pasienters behov og ville endre på dette. Den første versonen av Baricol Complete ble til på Medicinareberget på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i 2013. Det ble senere frøet som ble til Baricol Bariatrics AB som ble grundlagt i januar 2015. Baricol Complete har i dag tusentall fornøyde brukere i Norden, Storbritannia og midtøsten. Innsatsen innenfor området har foruten Baricol Complete resultat i appen Baribuddy som er et digitalt støtteverktøy for å gjøre livet lettere som overvektsoperert. MDFO som er det største utdanningseventet i Norden for ernæringsfysiologer og sykepleiere som jobber innen overvektskirurgi, samt innovative produkter som Stomacol Rehydrate. Slik som det alt begynte jobber vi n¨å videre for å forbedre oppfølgingen av overvektsopererte. Vi håper du er med oss!

Samarbeid med helsevesenet

Vi treffer regelmessig deres ernæringsfysiologer, sykepleiere og kirurger for å holde oss oppdaterte med det som skjer i den kliniske virkeligheten. Hvert år arrangerer vi utdanningsdagene MDFO for alle som arbeider med overvektskirurgi i Norden.

Jobber du innenfor helsevesener og ønsker mer info?

Baricolfamiljen!

Vi har sammen med dere lykkes med noe var er veldig stolte over – Baricolfamilien! Baricolfamilien består av oss og alle dere  som har gjennomgått overvektskirurgi! Hold utkikk på Facebook og Instagram for å ikke gå glipp av når familien møtes  🙂

Levdittliv

Når man googler er det mange faktasider om overvektsoperasjoner, men ganske lite informasjon om livet som vektoperert. Dette ville vi endre på. Vi overtok hjemmesiden levdittliv i 2018 og har endret på siden og invitert gastric bypass og gastric sleeve-opererte til å blogge om livet etter sin operasjon.