Hjelp & support: +46-31 33 34 433

Markedets beste vitamin- og mineraltilskudd levert hjem til deg uten kostnader med fortolling!

Støtte og produkter for overvektsopererte

Helt siden Baricol Bariatrics ble grunnlagt har vi fokusert på å ha et nært samarbeidet med helsevesenet. Vi treffer regelmessig klinikker, både private og offentlige som arbeider med fedmekirurgi  i Sverige, Norge og England. På den måten hører vi hva helsevesentet har behov for støtte for å bedre complience av vitamin og mineralinntaket for fedmeopererte pasienter. Tillegg til å besøke sykehus og klinikker har vi laget appen BariBuddy  som er et digitalt verktøy for pasientene. Den minner om å spise, drikke, være i aktivitet og ta vitaminer. I dag har 7 kliniker og sykehus i Sverige også valgt å skape sin egen algoritme i appen

MDFO

Vi arranger årlige utdanningsdager tverrfaglig fedmeforum (multidiciplinärt forum obesitas (MDFO)  for helsevesenet der vi inviterer forelesere for å fordype oss og utveksle erfaringer mellom klinikkene. MDFO er et utmerket sted for ernæringsfysiologer, sykepleiere og andre yrkesgrupper innenfor overvektskirirgi å treffes under samme tak. Det er to intensive dager med gode forelesninger, diskusjoner og nettverksbygging. Les mer!

 

Prøvepakker til klinikker/sykehus

Vårt hovedprodukt, Baricol Complete anbefales av mange sykehus og klinikker i Norden og England. Baricol Complete svarer godt opp til de nordiske rettningslinjene som oppsummerer aktuell forskning på hva man trenger av tilskudd etter overvektskirurgi.

Vår målsetning er at vi sammen med deg som jobber med overvektskirurgi samarbeider for å forbedre standarden for god pasientoppfølging etter overvektsoperasjon.

Vi du bestille prøvepakker eller brosjyrer for å dele ut til pasientene dine, eller om du har spørsmål om våre produkter eller tjenester er du velkommen til å kontakte oss.

Vi kommer gjerne til deg og dine kollegaer for å se hvordan vi kan best hjelpe dere med å bedre complience av vitaminer og mineraler etter en overvektsoperasjon.