Nært samarbeid med helsevesenet

Helt siden Baricol Bariatrics ble grunnlagt 2015 har vi fokusert på å ha et nært samarbeid med helsevesenet. Vi treffer regelmessig klinikker som arbeider med fedmekirurgi i Sverige, Norge og England. I tillegg til å besøke sykehus og klinikker har vi laget appen BariBuddy som er et digitalt verktøy for pasientene. Den gir påminnelser om å spise, drikke, være i aktivitet og å ta vitaminer. I dag har syv kliniker og sykehus i Sverige også valgt å skape sin egen algoritme i appen.

Opplæringsdager for helsevesenet – MDFO

Vi arranger årlig opplæringsdager tverrfaglig fedmeforum, multidiciplinärt forum obesitas (MDFO) for helsevesenet, der vi inviterer forelesere for å fordype oss og utveksle erfaringer mellom klinikkene. MDFO er et utmerket sted for klinisk ernæringsfysiologer, sykepleiere og andre yrkesgrupper innenfor overvektskirurgi å treffes under samme tak. Det er to intensive dager med gode forelesninger, diskusjoner og nettverksbygging.  


Baricol er kjøpt opp av FitForMe


I løpet av juli måned ble Baricol Bariatrics AB kjøpt opp av FitForMe.

Baricols prøvepakke

Prøvepakker til å dele ut til pasienter

Baricol Complete er et spesialutformet bariatrisk kosttilskudd som anbefales av de fleste sykehus og klinikker i Norden og på flere i England. Baricol Complete følger de nordiske retningslinjene som sammenfatter hva man utifra aktuell forskning trenger å gi tilskudd av etter fedmekirurgi.

Vår målsetning er at vi sammen med deg som jobber med overvektskirurgi samarbeider om å forbedre standarden for god pasientoppfølging etter overvektsoperasjon.

Vil du kostnadsfritt bestille prøvepakker for å kunne dele ut til pasientene dine, brosjyrer, presentasjonsmateriale eller har du spørsmål om våre produkter eller tjenester er du velkommen til å kontakte oss. Vi booker gjerne inn et møte med deg og dine kollegaer for å se hvordan vi kan hjelpe dere på beste måte å forbedre etterlevelsen til vitamin– og mineraltilskudd for overvektsopererte.

Alt pasienten trenger etter overvektskirurgi

Innhold i følge Nordiske retningslinjer. Baricol® Complete inneholder blant annet:
  • Jern 50 mg
  • Vitamin B12 700 µg
  • D-vitamin 45 μg
  • Folsyre 400 µg
  • Tiamin 2,0 mg
  • Sink 21 mg
  • Kalsium 1000 mg

Alla ingredienser

BariBuddy – en app for overvektsopererte!

Appen BariBuddy hjelper pasienten ved å påminne om måltider, væske, vitaminer med mer. Appen inneholder mengder av oppskrifter utformet for flytende, myk mat og siden vanlig mat. En utfyllende FAQ besvarar pasientenes vanligste spørsmål og er besvart av leger, klinisk ernæringsfysiologer og psykologer fra Sveriges fremste klinikker i området.

Abonner på vårt nyhetsbrev for helsevesenet for informasjon om opplæring, nye funn og nyheter.